Rabobank Clubkas Campagne

Stem op Share!

De Rabobank heeft voor het tweede jaar op rij de Clubkas Campagne opgestart. De bank verdeelt in deze regio (Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Heerjansdam) in 2018 € 75.000,- onder alle deelnemende clubs. Kent u de actie niet? Bekijk dan eens het bijgaande filmpje:

Bent u lid van de bank, dan mag u tussen dinsdag 27 maart en dinsdag 10 april 2018 uw stem uitbrengen op de clubs van wie u vindt dat die uw steun verdienen! Zo vloeit een deel van de winst van Rabobank terug naar initiatieven van lokale stichtingen en verenigingen die onze leden belangrijk vinden. Hoe mooi is dat?! Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de financiële bijdrage is die zij ontvangt. Dit jaar is ook Gospelkoor Share een van de deelnemende verenigingen. Omdat Share in maart 2019 haar 25-jarig jubileum hoopt te vieren, willen we in die periode een mooi concert geven. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Financiële steun is daarbij heel erg welkom. We zullen dan ook alle stemmen, en dus de bijdrage van de Rabobank, inzetten voor dit jubileumfeest.

Was u op peildatum 1 maart 2018 (particulier) lid waren van de Rabobank, dan ontvang op 27 maart 2018 in de brievenbus een persoonlijke stemcode. Klanten die na 1 maart 2018 lid geworden zijn, ontvangen niet automatisch een stemcode. Zij kunnen contact opnemen met de bank via communicatie.rmij@rabobank.nl.

Hoe werkt het?

Alle particuliere leden mogen 5 stemmen uitbrengen
Maximaal 1 stem per deelnemende club
Alle 5 stemmen moeten verplicht uitgebracht worden
U kunt alleen uw stem uitbrengen op stichtingen en verenigingen uit uw eigen bankregio.

Breng hier direct uw stemmen uit!

Heel hartelijk dank namens alle leden van Gospelkoor Share!

SHARE the gospel: