Scratchdag Share

Datum/Tijd
Date(s) - 26/01/2019
13:00 - 20:00

Locatie
Maranathakerk Ridderkerk, Stadhouderslaan 317


Houd jij, net als wij, ook van zingen? En wil je eens ervaren hoe het is om met andere enthousiastelingen samen meerstemmig te zingen? Kom dan naar onze scratchdag. Ook als je al ervaring hebt, ben je van harte welkom!

Wat gaan we doen? Onder (bege)leiding van onze dirigent Harm Jan Schenkel gaan we 3 nieuwe liederen aanleren ‘from scratch’. Het zijn hedendaagse gospelsongs: liederen met een mooie boodschap. We vullen de middag met het instuderen van de 3 songs, waarbij ook aandacht is voor zangtechniek. We sluiten de middag af met een gezamenlijke maaltijd en van 19.00 -20.00 uur geven we een gratis optreden waarvoor je zelf ook mensen mag uitnodigen.

Je zult begrijpen dat deze middag kosten met zich meebrengt. Wanneer je je inschrijft, vragen we een kleine bijdrage van € 10,-. Je krijgt hiervoor de beschikking over de 3 muziekstukken, je wordt voorzien van drinken gedurende de dag en je neemt deel aan de avondmaaltijd. Je kunt je aanmelden via de website.

Een leuke bijkomstigheid is dat de drie aangeleerde nummers ook terugkomen op ons jubileumconcert op 16 maart 2019 (in het Benevia Muziekcentrum in Dordrecht). Op die avond ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze nummers met ons mee te zingen.

Wij ontmoeten je graag op de 26e!

Mocht je vooraf nog vragen hebben, aarzel dan niet om te mailen met Marije Schenkel bestuur@gospelkoor-share.nl.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

SHARE the gospel: