Terugblik: concert 4 november 2017: Gloria

 

Na een periode van voorbereiden was het dan zover: al vroeg in de middag van 4 november starten de voorbereidingen in de prachtige Dorpskerk: muzikanten installeren zich en starten met het doornemen van de muziek, licht en geluid worden opgebouwd in de kerk. Vanaf 15.30 uur arriveren de koorleden en bij verschillende leden heerst al een gezonde spanning. De koster zorgt voor een lekkere bak koffie en thee en om 16.00 uur starten we met de eerste repetitie tussen band en koor. Al snel merk je het enthousiasme bij het koor bij het zingen met live muziek. We moeten uitkijken dat we niet te veel geven, de stemmen moeten gespaard blijven voor het echte werk vanavond!

Al voor half 8 arriveren de eerste gasten en zachtjesaan vult de zaal zich. Veel bekende gezichten: familie, vrienden, maar ook nieuwe gezichten! Fijn om te zien! Het eerste deel van avond brengen we liederen van de Noorse componist en oprichter van het Oslo Gospel Choir, Tore W. Aas. Na de pauze brengen we het Gloria van dezelfde componist. Om een indruk te krijgen van de avond: bekijk een aantal live video’s en een fotoimpressie op Facebook.

We kijken terug op een heerlijke avond! Fijne reacties ontvangen van onze gasten en van de koorleden zelf. In het bijzonder bedanken we nogmaals onze sponsors, die deze mooie avond mede mogelijk hebben gemaakt:

de Zevensprong B.V. te Nieuw-Lekkerland
John Tijssen Sporthorses/Trainingsstal te Retie in Belgiƫ
W.A. de Jong Autoschade Nieuw-Lekkerland te Nieuw-Lekkerland
Jaleco Totaal Projectafbouw B.V. te Nieuw-Lekkerland
Bouwbedrijf Damsteegt te Nieuw-Lekkerland
Bouwbedrijf BVR van Vliet & Rijsdijk te Barendrecht
Feestzaal ‘de Landhoeve’ te Nieuw-Lekkerland
en natuurlijk de sponsoren die graag anoniem wilden blijven.