Over ons

Gospelkoor Share is een gemengd koor. We delen graag met iedereen wie Jezus is en wat Hij voor jou en ons betekent en kan betekenen. Het koor staat onder leiding van Harm Jan Schenkel. We zingen gospelsongs van allerlei kaliber: rustige gedragen nummers, maar ook swingende black gospel en door onze dirigent gecomponeerde songs. En dan het liefst meerstemming: bassen, tenoren, alten en sopranen; soms aangevuld met mezzo’s. Mannen en vrouwen, jong en oud. 

We repeteren normaalgesproken elke donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Ridderkerk. Dat is, naast dat we het heerlijk vinden om te zingen, ook nog eens gezellig met elkaar. Helaas is het door covid-19 niet mogelijk om bij elkaar te komen. Maar gelukkig hebben we online mogelijkheden gevonden om met elkaar aan de slag te gaan en de stembanden te blijven trainen.

Je bent van harte welkom om eens met ons mee te doen, zodra we weer live kunnen repeteren. Kom gerust eens binnenwandelen of neem eerst contact met ons op (gegevens op de contactpagina).